Happy weekend.

By | 2017-10-27T09:13:05+00:00 27 oktober 2017 - 09:13|Allmänt|0 Comments

Hola peeps! Äntligen helg, hur fort går inte veckorna?! Min vecka har endast bestått av jobb, träning, biobesök igår på dejten och dem vardagliga sysslorna ni vet… I tisdags hade jag dock en riktig dipp, ni vet när man inte känner sig på topp och allt bara är blööö. Utan någon egentligen anledning, man är bara inte sitt bästa jag. Tog med mig Chico från kontoret och åkte bort till söder för en promenad på stranden/skogen. Han fick gå lös och jag fick frisk luft, skööönt. Åkte sen och köpte ett par tidningar och kopplade av.

Annars har det rullat på, hyfsat iaf haha. Stukade nämligen foten i söndags, trillade i trappan så hela foten vek sig och knäckte till, SÅ klumpig haha… Så fossingen har varit väldigt öm, meeen det går ju över! Ska försöka trycka på mig ett par klackar ikväll iaf, det vankas nämligen inflyttningsfest hos Josefin! Alltså det ska bli så galet kul, har abstinens efter mina vänner haha..! Alla är samlade, får kolla in hennes nybyggda lägenhet, tjöta om allt och inget och sen ut på stan och dansa.

Ha en kalasbra helg. <3

Leave A Comment