On the weekend.

By | 2017-10-23T10:12:35+00:00 23 oktober 2017 - 10:12|Allmänt|0 Comments

Helgen i bilder kort och gott. Lugn fredagkväll eftersom jag gick upp tidigt på lördagmorgon för att träna! Pablo hängde med och Stinne kom och joinade också. Sen hem och duschade, åt frukost och sen blev jag riktigt kass. Illamående och frossa… Gissar på att min kropp har abstinens från allt socker, haha… Åkte bort till mamma och Bengt-Erik för att vila upp mig med både Pablo och Chico som är hos mig ett par dagar. Framåt kvällen gick jag över till Emma (och Viktor) för middag med henne och Stinne aka mina svägerskor hehe. Killarna var nämligen iväg på golfligan så vi fick lite lugn och ro… haha ;). Jättemysig kväll verkligen, god mat och fint sällskap! När hela golfligan sen började trilla in och skulle festa tog jag med mig hundarna och gick hemåt, nöjd och glad.

Leave A Comment