Roadtrip.

By | 2017-10-19T15:42:54+00:00 19 oktober 2017 - 15:35|Allmänt|0 Comments

Besökte Gislaveds gymnasium idag, Johans gamla gymnasium, för att han skulle föreläsa där! Så ballt tycker jag! Han berättade för ekonomieleverna om sin resa från skoltiden till att starta företag och vad som drev honom. Även vad företagande innebär och hur det är en livsstil. Fick en rundtur på skolan efteråt, fick se hans gamla skåp, korridorerna och träffa massa gamla lärare! Så roligt att få vara med och se en del av Johans ”gamla” liv, lite var han kom ifrån liksom.

Körde sen till Anderstorp för att bli bjudna på lunch hos Johans mormor och morfar vilket var väldigt uppskattat innan vi körde mot Halmstad igen. På kontoret en stund nu innan det är dax för träning igen! Oj oj, två gånger alla redan… Kommer nog ha tröttnat i början på nästa vecka haha.

Leave A Comment