Saturday in Sthlm.

By | 2017-10-15T12:13:06+00:00 15 oktober 2017 - 12:13|Allmänt, Festligheter, Resor|0 Comments

Lördagen började med hotellfrukost (love) och sen gick jag och J upp på rummet igen och kollade en serie och chillade en stund. Tog sedan tag i våra liv och begav oss ut på stan en liten sväng för shopping innan vi var tvungna att återvända för att byta om. Fotboll stod nämligen på schemat och inte vilken som helst utan VM-kvalet mellan Sverige och Luxemburg! Mötte också upp mammas väninnna Helena med familj och så gick alla vi bort mot arenan. Och vilken match, alltså jag kan ju inte fotboll men shit så kul det var, 8-0 liksom! Fast det bästa var att vi hade en jättefin ”lounge” för oss själva med massa mat och dryck, egna sittplatser precis utanför glasdörrarna och fick till och med korv och bröd i pausen haha… Wow verkligen… När vi kom tillbaka till hotellet gick jag, J, Viktor och Emma till baren och tog en drink med innan vi gick upp och la oss. Fint avslut på en finfin kväll!

Leave A Comment