”IT’S MY BIRTHDAY”

By | 2017-10-15T20:16:28+00:00 15 oktober 2017 - 20:11|Allmänt, Festligheter|0 Comments

Alltsååå, blev ju så rörd..! Fina bästisar man har.

Sååå igår bjöd jag hem ett par vänner för att fira min födelsedag ihop med dem också! Blev ju superfirad förra helgen så kände att det fick bli drinkar och middag på resturang med dem jag hänger med varje dag typ bara, lugnt och stilla. Eller ja, det var ju tanken haha.

Körde först bar-tema hos mig då ingredienser till tre olika drinkar fanns till förfogande och så fick man blanda den man ville! Var hos mig två timmar och vi hann tjöta massa plus öppna fina paket dem hade med sig till mig… Taaack you guys <3. Sedan traskade vi allihopa bort till Bistro Jarlen där jag hade bokat bord! Och vilken supergullig överraskning tjejerna hade fixat, åh haha! Älskar att jag har så fina människor runtomkring mig. Åt massa gott innan vi kände oss mätta och belåtna, men vi var fortfarande törstiga så vi gick bort till Viktor som hade fest och hängde där ett par timmar. In till stan sedan fram till stängning, en riktig höjdarkväll om jag får säga det själv!

Leave A Comment