MY BIRTHDAY / the night.

By | 2017-10-13T16:15:12+00:00 13 oktober 2017 - 16:14|Allmänt, Festligheter, Resor|0 Comments

Kvällen den 6 oktober spenderades på Globen, vi skulle nämligen gå och se Cats! Även där blev lilla jag uppvaktad med champagne och finfint kort – som sagt, kände mig som en riktig kung haha..! Musikalen varade i ett par timmar och dessförinnan fick vi 4-rätters (tror jag det var) och SHIT så mätta vi varit denna helgen haha… Vi tog en taxi tillbaka till stan och sen gick jag, pojkvännen, Viktor, Marcus, Stinne och Emma upp till TAK. En superball takbar som låg både ute och inne om jag minns rätt… Blev en drink innan jag (och även Johan sen) var alldeles för trötta och beslutade oss för att tacka för oss hehe. Dock gick de andra ut i Stockholmsnatten en sväng och festade ”med” Kenza, bummer att vi missa doe haha.

Leave A Comment