MY BIRTHDAY / the day.

By | 2017-10-12T11:09:06+00:00 12 oktober 2017 - 10:42|Allmänt, Festligheter, Resor, Shopping|0 Comments

Shopping shopping shopping.

Crew <3

WOOPA!

Sååå roligt och fint ju, ville ta med tallriken hem haha.

Bathroom selfie med mina ”sistahsss”.

Ut på stan för lite födelsedagsshopping, dock inte för mig men nästan för alla andra haha. Gjorde stan i ett par timmar innan vi gick bort mot finaste Grand Hotel för lunch! Och även där fick jag mig en riktig överraskning med flagga, och servitören visste att det var jag som fyllde år (”någon” hade ju skickat bild på mig haha) plus firande vid efterrätten som ni ser. ÅH, kände mig som en kung ju haha, sååå fint. Bengt-Erik hade även där förbeställt maten så det var bara att slå sig ner och njuta… Lyx! Började med min favoritdrink – Bellini, och så åt vi löjrom till förrätt följt av lax med dillstuvad potatis och till efterrätt var det vaniljglass med hjortronsylt… Alltsååå, godaste lunchen någonsin!

Lagom mätt efteråt så blev det nästan raka vägen hem till hotellet för att vila innan kvällen haha… Så tacksam att alla kunde hänga med på detta, hade världens roligaste födelsedag alltså! Bästa dagen indeed <3

Leave A Comment