I’m baaack.

By | 2017-10-12T23:07:57+00:00 12 oktober 2017 - 23:07|Allmänt|0 Comments

Back in business idag så att säga. Låg hemma och kurerade mig både i tisdags och igår, välbehövligt. Det gjorde susen får jag lov och säga för idag känner jag mig mycket piggare! Vad är det nu dem säger… Kärlek, sömn och Alvedon är det bästa botemedlet mot förkylning..? Tror jag får instämma! Full rulle iaf idag på kontoret och full rulle hemma. Handlat, rensat och börjat fixa iordning inför helgens bravader… Ja jo, ska nämligen ha en (förhoppningsvis) mycket mysig kväll med mina närmsta vänner för att fira min b-day. Can’t wait!

Imorgon ska det också bli mycket mysigt att få träffa hela min extra-familj (alltså Johans familj), dock under mindre roliga omständigheter då vi ska på begravning… Men det blir nog fint. Begravningar är väldigt fina tycker jag, sorgliga absolut, men ändå ett fint sätt för alla nära och kära att få träffas och säga hejdå. Ett värdigt avslut för ett helt liv.

Leave A Comment