#FP25.

By | 2017-09-19T09:26:27+00:00 19 september 2017 - 09:25|Allmänt, Festligheter, Resor|0 Comments

Birthday giiirl!

Tänk att få bo med den här utsikten liksom! Så vackert.

Vi sköt 3 skott var och jag satte alla 3 längst in, så fick 3 tior! Ändå lite stolt när det är första gången man skjuter haha.

ÄLSKAR denna frisyren Josie gjorde på mig. 

Födelsedagsbabe.

Sååå i lördags packade vi in oss i X5:an och begav oss mot landet! Eller rättare sagt, Lilla Fjällandsnäs, Fridas familjehem. Frida fyller 25 och det skulle vi få fira med henne där. Kom fram vid 14-tiden och direkt fick vi en mini flaska med bubbel runt halsen, cuuute. Sen var det på med gummistövlar och så gick vi ut lagvis i skogen. Frida hade förberett massa lekar längs med skogsrundan och frågor om henne också! Alltså SÅ kul. Fick bland annat kasta pil, samla kottar, köra rysk julafton och det roligaste: skjuta med gevär! Var borta ett par timmar innan vi satte oss på verandan och chillade en stund… 

Gjorde oss iordning och sen blev vi serverade en massa god mat, MUMS. Blev såklart tårta och paketöppning framåt kvällen med innan alla somnade relativt tidigt hihi. Fick frukostbuffé på morgonen och allt med, åh. Allt som allt en kanonfin dag och Frida hade verkligen gjort SÅ fint för oss, världens bästa värdinna.

Leave A Comment