Make it up.

By | 2016-12-30T11:03:38+00:00 30 december 2016 - 11:03|Allmänt|0 Comments

Fick en liten fråga om vilka sminkprodukter jag använder så here we go…

Använder L’Oreals True Match foundation kring ögonen som en concealer och sedan en ”créme-to-powder foundation” från Mary Kay. Helt besatt! Behöver knappt använda någonting eftersom den täcker så bra bara man tar lite. Sen använder jag brun utan sol i ansiktet ibland för att få lite färg utan att behöva sminka mig supermycket. Man är ju hyfsat blek nu så att säga, haha… Använder solpuder från HM som rouge och lite av Maybellines strobing stick på kindbenen. Älskar Brunkulla paletten till ögonen från Idun som finns på Apoteket och vilken mascara jag använder är inte så noga… Gillar dock Max Lashes från Make Up Store. OCH till party + när man vill vara extra snygg sätter jag på ögonfransar från Ardell, nummer 105. SÅ JA. 

Leave A Comment