Feel better.

By | 2016-11-10T13:39:28+00:00 10 november 2016 - 13:39|Okategoriserade|0 Comments

Igår var vi hos veterinären med mitt lilla hjärta. Han fick bli nersövd då veterinären skulle skrapa och skära på hans tassar… Heartbreaking att se som matte. Verkar nämligen som att han är allergisk mot något… Usch ja! Sen fick jag också besöka doktorn eftersom jag har konstant lock för örat. Visade sig vara öronkatarr och doktorn sa att jag har ca 30% mindre hörsel förtillfället eftersom trumhinnan var som vakuum? Något sånt iaf! Lunch på stan innan vi åkte till Dobus kontor för jobb/plugg. En sväng till firman också för att lyssna på genrepet av Marcus föreläsning som han ska hålla i Sthlm + jobb innan jag åkte tillbaka till Dobus. Upplägget idag är inte lika intensivt, suttit framför datorn hela dagen och kommer dessvärre att få fortsätta göra det. Inlämning imorgon och jobb med Dobus. 

Leave A Comment