Going up, on a Tuesday.

By | 2016-10-28T13:25:52+00:00 28 oktober 2016 - 13:25|Allmänt, Festligheter, Okategoriserade, Resor, Shopping|0 Comments

I princip topp tre mysigaste dagarna i mitt liv i tisdags, min födelsedagspresent från Anna och Frida. Blev bjuden på spa på Falkenberg Strandbad med allt vad det innebar så som fotbad, ansiktsmask, bastu, hamambehandling och lerinpackning. Vi fick sedan njuta i eldrummet och sitta och snacka skit i poolen några timmar. Wow så skönt… På hemvägen fick jag en ögonbindel och sedan bli ledd in till sovrummet hemma hos A och A där ett glas bubbel väntade. Fick ligga och kolla Netflix i ca 20 min innan jag fick komma ut. Och då hade tjejerna bakat croissanter (min absolut favorit) och gjort afternoon tea!!! Alltså. Jag dog. Och allt detta för mig! Kände mig galet älskad kan jag lova er. 

Tack. Hjärta.

Leave A Comment