Paris day 2.

By | 2016-10-13T17:56:50+00:00 13 oktober 2016 - 17:56|Allmänt, Festligheter, Inspiration, Okategoriserade, Resor|0 Comments

Dag två i Paris började med en MAGISK hotellfrukost, mmm. Bästa jag vet. Sen blev vi upphämtade och åkte till Asnières-sur-Seine, en bit utanför Paris. Det är där som Louis Vuitton startade sin verksamhet och sin ateljé. Ateljén används fortfarande för att göra väskor, helt otroligt. Fick en rundtur i ateljén och träffa alla människor som jobbade där. Så fascinerande att EN person gör en hel väska, från början till slut. Fick en rundtur i galleriet också där massvis med väskor och designersamarbeten var utställda. Vi fick också besöka familjehemmet där Vuitton och hans familj bodde under flera generationer. Helt overkligt. Blev bjudna på kaffe, croissanter, champagne och 3-rättermiddag i huset samtidigt som Laurence Godret-Bizot berättade allt om LV. Den här resan är verkligen topp tre i livet, wow. Sååå tacksam att jag fick chansen att åka med.

Leave A Comment