Paris day 1.

By | 2016-10-12T22:31:49+00:00 12 oktober 2016 - 22:31|Allmänt, Festligheter, Okategoriserade, Resor|0 Comments

En kort visit i Frankrike måndag och tisdag ihop med min bästa styvpappa. Vi blev upphämtade på flygplatsen i Paris av Mehdi och en chaufför, åkte till konstmuseumet Fondation Louis Vuitton för ett besök där och kolla in den otroliga byggnaden. Ett glas champagne innan vi åkte vidare till LV’s flagship butik mitt på Champs-Élysées. Fick en guidad visning i butiken av en sååå fantastik fransk liten dam. Åkte hissen upp till en ”lägenhet” tillhörande LV där vi fick ytterligare ett glas champagne och macrons. Underbart. Bort till vårt hotell efteråt, en kort sväng i stan, drink i baren innan middag på La Scène. Åt grodlår för första gången i mitt liv, haha… Vilken dag. Dock en liten ögoninflammation på detta också. Annars var allt oerhört drömmigt.

Leave A Comment