Österlen & Nordic Sea Winery.

By | 2016-08-07T09:45:56+00:00 7 augusti 2016 - 09:45|Allmänt, Okategoriserade, Resor|0 Comments

Packade ihop våra väskor och tog bilen till Österlen och Simrishamn igår! Åkte längs småvägar och det var sååå fint… Vackra Österlen. Kom fram till hotellet och checkade in och sen blev vi upphämtade av taxi vid halv två. Vi hade nämligen bokat in ett besök på Nordic Sea Winery, en toppmodern vingård. Alltså så jäkla läckert. Hela resturangen var uppbyggd som ett stort ekfat och vin överallt, haha. Fick en guidad visning runt om i området och fick förklarat för oss hur man gör vin, från druva till färdig produkt. Och sen till det viktigaste – provsmakningen. Fick testa fem olika viner som alla är från vineriet vi besökte. Kanon upplevelse verkligen, big tumbs up.

Leave A Comment