When I met you in the summer.

By | 2016-07-25T23:51:58+00:00 25 juli 2016 - 23:51|Okategoriserade|0 Comments


Waaaow måndagen gick verkligen i ett… Steg upp, ut med Chico, frukost, diska, sortera tvätt och packa strandväska. Iväg till mamma och Bengt-Eriks hus för att låna deras tvättmaskin, slänga i två tvättar, träffa mormor som hämtade Chico och plocka godsaker från trädgården. Sen iväg in till stan för att göra några ärenden, hämta upp Johan och sen blev det äntligen stranden! Ihop med Anna och Alex dessutom. Blev lite disigt så killarna ville åka och köra gokart, hej och hå. Stack sen bort till firman för att tvätta och polera upp Alex nya BMW. Hem kvickt efter det för en dusch innan vi blev bjudna på middag av svärföräldrarna. Hur myyys. Avslutade måndagen med en drink på Maries terass och nu är jag helt slut… NATTI. 

Leave A Comment