P-p-p party every day

By | 2010-12-28T11:20:26+00:00 28 december 2010 - 11:20|Festligheter|0 Comments

Igår vandrade jag och Cornelia hem till Celina som hade förfest, fast det blev mer fest, haha. Mycket trevligt och roligt var det! Sedan drog vi till The Corner, var rätt lamt eftersom det knappt var något folk, var ju måndag kväll liksom… Så vi drog därifrån men mötte upp Celina och så drog vi dit åter igen och det var lite roligare! Stannade där till stängningsdax och när jag och Nelia vandrade hem i vinternatten hittade vi en iPhone 4 i snön, så vi tog hem den och så ringde hon som ägde den så vi gick och träffade dom tjejerna som blev vääääldigt glada! Vi hann med att göra en god gärning också 😉 hihi. Var en väldigt bra måndagkväll!

Glömde ju att visa er mina nya kläder igår, ska göra det snart…

Leave A Comment